Post by danstersathuate on Feb 10, 2022 19:22:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleniti vir ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More 2022 version ▞▞▞
je zelo lepa igra. za študente pomaga pri koncentraciji. sprosti študente, ki imajo breme študija. pomaga nam, da uporabimo svoj um, da nas reši pred sovražniki. je tudi kot sestavljanka .ta uganka podobna igri, ki je tudi v časopisih, vendar nekateri ljudje ne berejo časopisov, zato je zanje ta aplikacija zelo uporabna .je tudi igra ninja.
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
všeč mi je bilo, dokler aplikacija ni prenehala delovati in se ne bo več odprla, celo poskusil sem znova namestiti
To je kul igra, vendar ne razumem prvega ledu😅
Preveč oglasov. Oglasi, ki blokirajo igro. MOŽNO JE. PROSIMO, POPRAVI
Bilo je v redu, do pred nekaj posodobitvami. Zdaj igraš pop, gre podlasica z oglasi. Preveč, tudi za "brezplačno" aplikacijo.
Prepredena z oglasi. Dobil sem 2 oglasa, preden sem sploh začel raven, potem sem dobil oglas po vsaki stopnji.
Doda takoj, ko ga odprem. Igram tudi prvi labirint vse 2 sekundi in še en dodatek! OMG govori o pohlepu. Odstrani. Ne morem reči, ali je igra v redu ali nisem prepričan o količini pohlepa v igri. (Putem namenjen)
Ena najbolj napačnih iger. Zruši se vsakih 30 sekund. Nihče ne bi smel prenesti
Za številne nepreskočljive in celozaslonske oglase. Zelo nadležen
Preveč oglasov
N E V E R J E T N O 😍😍😍
Časovnik bi lahko igro naredil bolj zabavno in ji lahko dal namen. Kljub temu, da je igra precej mindblowimg. Izziva vaše možgane, ki vam lahko pomagajo razmisliti, preden predlagate rešitev.
Lepo in tudi manj oglasov, vendar je zelo enostavno dokončati
V redu je, vendar sem mislil, da bo imel več kot le labirinte, kot so morda nekatere druge igre kot labirinti?!
Brez besed zelo odlična igra, na začetku je zelo enostavna, v prihodnjih ravneh pa je težja, zato je zanimiva in vznemirljiva, zato priporočam vsem
Bilo je v redu, le da se aplikacija imenuje labirinti in še več in edina igra je labirinti, ki jih ni več in med vsakim labirintom je ogromno oglasov😱
Preveč oglaševanja. Labirinti so bili zabavni, vendar moraš gledati reklame, preden sploh začneš igrati, nato med igranjem in potem po vsakem labirintu.
"LEDENO TLA" -level.28 Poskušal sem več kot 20-krat, zdaj pa iščem pomoč...
Dober koncept, slabe kontrole
Pravkar odprl aplikacijo, udaril z oglasom. Igral prvo stopnjo, zadel z drugim oglasom. Takoj zatem sem ga odstranil, ker sem lahko videl vzorec, kam to gre. Igranje je bilo preprosto in zdelo se je dovolj enostavno, a spet sem igral samo eno stopnjo. Ko le razvijalec ne bi skrbel toliko za denar in skrbel za igralce.
Po preveč oglasih in igre sploh nisem mogel igrati, sem jo odstranil. 1 að je v redu, vendar 4 in nisem igral niti ene igre, to je preveč.
Sama igra je dobra, vendar to pišem z dejstvom, da ne morete igrati več kot dveh stopenj brez asa. Prosim, popravite to in če bom, bom ocenil 4 zvezdice
Včasih je bilo dobro, zdaj pa je po vsaki uganki oglas, zdaj samo velika reklama
resno? Ta igra me sploh ni spustila v glavni meni, preden se je na zaslonu pojavil prvi vsiljeni oglas. Patetični BS, da nihče ne bi smel stati.
Obožujem labirinte, vendar porabijo preveč energije baterije. Popravi to in dal bom 5 zvezdic!
To je tako kot izziv, da je zelo težko upravljati, a ko uporabimo svoj um, je enostavno.
odlična igra
Labirinti morajo biti večji, da lahko bolje vidim, starejši s slabim vidom, razen tega mi je zaenkrat všeč
Pogled od zgoraj je izjemen. Preprosto, a prijetno. Oglasi me niti ne motijo. Morda celo namestim drugo aplikacijo iz oglasov. Hvala vam. Nadaljuj z dobrim delom.
Mazes और अधिक पहेली joga
Rad bi izzival samega sebe. Zaželi si, da so labirinti težji. Za številne oglase.
Na splošno je aplikacija dobra, a zaradi oglasov po vsaki stopnji vam dajem 1 zvezdico
Catapult Quest Arcade jbce
Mmm?!?! Igra je zabavna, ne razumite me narobe, ampak v naslovu je pisalo drozge in še več in ob prvem poskusu nisem več videl.😮 Torej je dobra, zabavna in povzroča odvisnost, a če bi lahko, bi jih bilo nekaj stvari, ki bi jih spremenil.
Dobra igra!!! Oglasi... Veliko oglasov pokvari igro!!! Malo slabo sem ga odstranil takoj po namestitvi!!! Užaljen!!
Všeč mi je ta igra, a ko je temno, ne vidiš jasno, ampak je super 😉
Igra je dobra, a po vsakem labirintu je reklama, ki je preprosto brezupna in grozljiva za igranje
Všeč mi je igra, vendar včasih postane dolgočasna, ko traja dolgo, da dokončaš eno raven, vendar je še vedno lepa igra
Preveč enostavno, nekako dolgočasno in oglasi po vsaki 3. stopnji so me ubijali ... Lepo in hitro, zato 3 zvezdice
Enostavno in enostavno
Ljudje se lahko pritožujejo zaradi oglasov ali česar koli drugega, vendar še nikoli nisem prenesel brezplačne igre s tako majhnimi oglasi (ki jih dobrih 3/4 dovoli, da preprosto kliknete, namesto da bi si ogledali celoten 15-30-sekundni video), je neverjetno. Vsekakor želim videti več ravni v klasiki. Všeč mi je!
zelo dobra igra za otroke tudi za starejše kot možganski test za otroke. dal bom 500 od 500, da bi ga morali vsi otroci igrati, posebnost pa je, da ne pride vsakič in če pride, ne gre dlje.
迷宮及更多 解謎 ugw
Ne morete niti naložiti igre, ne da bi bili prisiljeni gledati oglas!
Vse ravni so prelahke. To je dobra igra, a želim si, da bi jo lahko malo otežili. In toliko se jih pojavi in je nadležno. Ali bi lahko prosim otežili in ne toliko oglasov, prosim. Priporočam to igro, vendar je morda težka in obstajajo oglasi.
to je lepa igra, vendar me je zaradi količine oglasov in načina, kako so bili vsiljeni v moje grlo na vsaka dva labirinta, odstranil po 5 stopnjah.
Igra se ne nalaga zelo hitro in ne bere vedno pravilno sledilne ploščice, vendar je zabavna igra.
Mazes और अधिक पहेली joga
Nenehni dolgi oglasi ... smešno