Post by danstersathuate on Feb 10, 2022 19:16:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничени токени ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Нуждае се от подобрение... трябва да има опция за привличане на всички войски в един момент не може да покрие всички войски чрез влачене, докато се движи на етапа, докато прави това
Това е страхотна игра! Бих дал 5 звезди.... но почти всеки път, когато контролирам група от войски, не всеки прави това, което казвам Някои войски просто остават там, когато има битка, особено с стрелците, ако тази грешка бъде отстранена и контролите са лесно и просто, тогава не бих се поколебал да дам на тази игра 5 звезди!
Беше много добра игра за игра в свободното време. Но трябва да има повече нива за игра, защото всички нива завършват много бързо. И нямаме какво да правим в играта.
Добра графика, но опциите не се превъртат и играта изостава на моето устройство и последното нещо по време на историята на играта в средната точка, моят герой не се движи дори когато натисне зелената стрелка.
Това е добра игра, но има нужда от повече войски и карти и разширяване на картите и кулите tysm страхотна игра
Толкова е като трудно и много неща, искам да има настройка като лесно нормално и трудно
Това е най-добрата актуализация някога. Забавна игра, хубави контроли, добра общност и много повече. Вероятно в първите десет игри в целия този магазин. Не мога да подчертая колко забавно е това. Освен това е напълно безплатно. Това е единствената мобилна игра, в която изключвам самолетния режим, така че все още получавам реклами. Подобрението на AI би било страхотно.
Страхотна игра и бих харесал мускети (което е като стрелец, но с мускет и повече щети.) и кораби с оръдия и артилерия (което е като по-силна версия на катапулти). И нова сграда за създаване на мускети и артилерия. И нова сграда за наемане на мускети.
За бога, нека пропусна урока
Невероятна игра със същите проблеми и много забавяния (не в началото, но по-късно.) тази игра има толкова голям потенциал, като добавяне на още средновековни войски като морски дракони за вода, нека използваме вражеския замък, който получаваме (а не го разрушаваме) да направим производство на AI по-реалистични .ботове не трябва да могат да се възстановяват едновременно с създаването на голяма армия .добавете още войски като магьосници отново.
Добра игра, но най-вече показалецът остана и не мога да продължа играта (трябва да се рестартира). Това се случва много често и понякога в края на ниво, тогава трябва да започна отново. Понякога трябва да играя повече от 10 пъти, защото се забива в произволно време.
Аз съм много голям фен на RTS. За съжаление повечето от добрите в този сайт изискват пари, които според мен не си заслужават. Освен тази игра. Тази игра, според мен, е много добра RTS и може да бъде портал RTS за тези, които са нови в жанра. То е стилизирано. Има някои Warcraft вибрации с тактиката за сирене Command and Conquer, което дава на сърцето ми някаква носталгична радост. Освен това има някакво усещане за Age of Empires. Тази игра като цяло е много добра, дори на мобилно устройство, на което я играя.
Bubble Shooter Опуштене ffp
Това е прилична игра, но анимациите са малко бавни и враговете печелят по-бързо на единиците и имам чувството, че трябва да започнете на по-равностойно игрово поле
Контролите са ужасни.
Хубава игра с ужасна графика
Много хубава игра
Няма опция за създаване на войник в казарма или стрелба с лък на ниво "Кралска гвардия"
Моля, игра RTS Siege up, част 2
Игри ниво №
Доста добра игра като цяло. Не е толкова трудно. Това, което е трудно, е управлението на играта, което е мястото, където warcraft 1 се различава от war 2. Повишиха лекотата на контрол и тук получиха игра с качество на war2.
Тази игра е интересна в началото, но след завършване на почти всички куестове мога да кажа, че играта се превръща в скучен кликер. Интелигентността на враговете е малко глупава.
Мислех че може свободен крафт
Има някои функции, които бих искал да добавя, главно когато щракнете двукратно върху единица, тя трябва да избере само този тип единица близо до единицата, върху която щракнах. Не всяка единица, която е близо до единицата, върху която щракнах. Също така, втората мисия може да е твърде трудна за играчите за първи път, мисля, че трябва да дадете на pkayer повече време да се запознаят първо. И да, лечебните единици трябва да са възможни. И също така повече персонализиране, като цветове и може би дори знамена. Като цяло виждах потенциала в тази игра.
Не е добре
хубаво е и ясно
Това е много красиво. Харесвам този вид игри. Но бих искал да вкарам повече играчи в играта и да увелича размера на къщите
деинсталирам тази игра, защото играта е блокирана при стартиране
Ужасно. Разочароващо за изграждане
Играта ми хареса. Но щом достигнах нивото на гигантите, не можех да го надмина. Играе го около 30 пъти или повече дори в лесен режим. AI винаги има предимство. Не мога да обучавам войски поради ограничен rss. Раздразних се, деинсталирах. Играта има потенциал, но е твърде трудна дори в лесен режим. Направете го поне ЛЕСНО, когато имате ЛЕСЕН РЕЖИМ.
Скучно е. Врагът има същите единици и сгради, които имате. Беше лесно да се изори до края. Единствената трудност беше 3v1 карти... нещо като. бла
Страхотна игра, дискорд общност, създайте свои собствени карти, не плащайте, за да спечелите
Принудителни реклами във военна игра? Не благодаря.
Дори не мога да играя на треш от първо ниво
СТРАХОТНА ИГРА. Наскоро това приложение се срива, когато се опитах да го заредя. Трябваше да го деинсталирам и след това да го изтегля отново четири пъти.
здравейте тази игра е невероятна, но има грешка, която не мога да сложа войниците си на стената
Страхотна игра, рекламите не са твърде натрапчиви. Определено си заслужава времето да прегледам. Намирането на пътя, от което хората се оплакват, е добре. Не съм сигурен защо са имали проблеми, но бих казал, че в техния случай е грешка на потребителя, а не на програмиста.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie ocs
RTS Siege Up! - Medieval War Стратегії bayp
Не съм инсталирал тази игра. По някаква причина Google ми го инсталира и не го препоръчвам.
Това е добра игра, но невъзможността да се построи друго кметство, както и невъзможността да се построи твърде далеч от кметството е малко прекалено ограничаващо за rts.
Рекламите го убиха.
Инсталиран отново след дълго време на премахването му, какво е с това да гледаш реклами за да играеш всяко ниво,,,, изтриване отново