Post by danstersathuate on Feb 10, 2022 19:07:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více zdrojů hack ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Dropdom - Jewel Blast Puzzel emd
Není to špatná hra, ale jednu hru jsem hrál. Zjistil jsem, že to není pro mě. stále to vypadá solidně.
Id dát samotným hrám 5 hvězdiček, protože je to opravdu dobrá hra s časem. Ive však musel odinstalovat, protože po každém pokusu je reklama a reklamy jsou delší než hra. Id nákup zastavit reklamy, ale nemá tuto možnost. Je škoda, že reklamy opět kazí dobrou hru.
Dropdom - Permata Ledakan Teka-teki wmgg
deto
Je to v pořádku. Odstranění reklam nelze zaplatit a výrazně omezují zážitek. Žádná nabídka nastavení pro deaktivaci zvuků nebo pochopení toho, jak fungují určité aspekty. Má to být jednoduché – ale je to tak jednoduché, že to znamená, že zábava končí.
Velmi špatná hra, kterou jsem si kdy stáhl. Hra byla záměrně navržena pro komerční médium, kromě toho, že další hádanka byla zcela pod kontrolou hry. Když dosáhnete výše 1000 bodů, objeví se pouze dlouhé puzzle. Nemáte šanci skórovat více. Odinstaluje se.
Bylo zábavné hrát 2 na 1, hrát odhazováním, skládat dílky skládačky a skládat puzzle. Bylo by zábavnější, kdybyste přidali další hádanky
Super
proč to není pro děti a v žádném případě je tato hra tak těžká, že skončí tak brzy, odinstaluji ji, pokud se to nezlepší a k čemu je sakra tolik doplňků. pokud to nainstalujete, neděláte nic jiného, než že ztrácíte čas. poškozuje i oči. čas, který mi zabere dosažení skóre 300, můžu za tu dobu sníst jídlo, tolik ztráty času 😤😥👎vážně, proč jste vytvořili tuto hru. Navíc to vypadá tak snadno, ale není to ⁉podvodníci lháři, pokud je tato hra těžká, proč to skrýváte
nebene
Hrajete pár vteřin a hned reklama...a pořád dokola...musela jsem odinstalovat, nemělo cenu hrát.
Tato hra se mi líbila, dokud jsem si neuvědomil, že vývojáři posílají nemožné kombinace bloků, aby podpořili jejich zobrazení reklam.
Spousta reklam. Jakmile inzerát otevřete. Jakmile hru dokončíte. Navíc škálování úrovní je hrozné. I když dostanete šanci navíc, dané bloky jsou hrozné volby a nikdy nic nezmůžou.
Chytlavé a hodně. Ale naprostá pohodovka 😀
není to tak dobrý ale NEINSTALOVAT!!!
Гуд
Výborná hra
Hra je skvělá. Příliš mnoho zatracených reklam během hraní hry. Postarejte se o to a získáte 5 hvězdiček.
Rozmyslet a kombinovat
Suspects: Mystery Mansion Darbības spēles ymfg
Hra je zábavná a zábavná, ale během hraní nemohu streamovat podcasty ani hudbu. Hra mě vykopne ze všeho, co je založeno na zvuku. Nepříjemný.
Jsem v této hře nový, ale když vás uprostřed tahu vyruší reklamy, dojde ke koncentraci. pohyb prstů cud b lepší. každé gesto/tah by měl být tak dlouhý, jak je zamýšlený blok, nezastavovat se v polovině pohybu, n ztrátu otočení. ŽE cudnt b více nespravedlivé. tato hra MOHLA být skvělá s nějakými vylepšeními.
Nejhorší hra na světě
Nelze odebrat z telefonu.
Dříve se hodně hrálo, ale teď se něco změnilo. Hra se stala nehratelnou, protože všechny bloky se staly nemožnými. Mazání.
Ehm...proč se z mé blokové hry stala hádanka. Kdybych chtěl udělat hru na puzzle, nainstaloval bych si ji! Odinstalování
Hra se mi líbila až do hádanky někoho, kdo drží lebku. Také se mi moc nelíbily všechny reklamy, které se objevily a ukazovaly taktiku strachu, která vás přiměla nainstalovat si hru. Pomozte této osobě, aby se neutopila hraním.
Baví mě hraní této hry, ale reklama je prostě příliš mnoho a zdroje, které používá, i když nehraju, jsou prostě nepřijatelné. Skončilo to odinstalováním. Požadovaných oprávnění je také příliš mnoho
Před aktualizací je hra velmi pěkná, ale po aktualizaci pouze přidejte hru nezajímá a skórovala
Je to zatraceně nemožné hrát, viděl jsem tuto hru na Instagramu, tak jsem si řekl, že to zkusím, ale když dokončíte řadu, nahromadí se tolik, že někdy nebudete mít dost tahů na dokončení těchto řad, protože hra prostě naskládá více bloků, když dokončete to... 1 hvězdička učiní hru snadnou a zábavnou a přimějete hrát více lidí a pokaždé, když prohrajete, bude hrát reklamy.
příliš mnoho reklam. a přeruší veškerý ostatní zvuk, takže při poslechu hudby nebo zvuku nemůžete hrát. samotná hra je skvělá.
Hru miluji, ale opravdu potřebuje možnost zakoupit si verzi bez reklam! Taky by bylo fajn nechat vypnout všechny zvuky, když ztlumím hru, včetně zvuku "končí hra" a reklam. Také bych si opravdu přál, aby to nedávalo rady, pokud o ně nepožádám.
Skvělá hra, ale změněná tak, že nemůžete získat 2000 bodů. ZATĚŽENO reklamami. Opravdu škoda, že to zničili.
Nelíbí se mi, že tu není žádná nabídka nastavení a nesnáším reklamy samotné, většinou mě nezajímá, co inzerují! tak jsem hru odinstaloval
Uklidňující super.
Super hra na relax
Pěkný. Martin.
Pohodovka
Vše, na co kliknete, přesměruje na reklamu.
výzva zábavná hra. ne příliš mnoho reklamy
Dropdom - Jewel Blast Puzzel emd
Hra zajistí, že nenasbíráte příliš mnoho bodů. Jakmile získáte až 2500+ bodů nebo tak nějak, náhodně přidá další řádky k vyčištění. Na začátku, když provedete přesun nebo vymažete řádek nebo více, přidá se 1 nový řádek. Když uděláte dostatek bodů, hra přidá 2-4 další řádky náhodně za každou vyčištěnou řadu(y). Také výrazně omezí malé bloky. Je to nepříjemné a jsem si jistý, že je to proto, abyste prohráli, aby vám mohli zobrazit reklamu. Zpočátku to bylo zábavné, ale nyní je to odinstalováno.
OK
Skvělý. Zdá se však, že se na P20 lite chová trochu jinak. Na jiných telefonech skóre stoupá velmi rychle. Na P20 lite velmi pomalu. Vyměnili jsme hráče a telefony a stále se zdá velmi obtížné získat dobré skóre na P20. Možná náhodné semeno odlišné nebo náhodné. Ale nestěžuji si, že P20 lite je telefon mé ženy a stále vyhrává s mojí Sony
Milujte to! Strategické, ale ne časově citlivé, takže velmi relaxační!
Baví mě to. Ale aplikace občas spadne kvůli reklamě.
Je to zábavná hra, ale segment ve stylu tetrisu je téměř nemožný. Ještě jsem nedokončil jedinou úroveň: vyčistíte možná dva pruhy a při pokusu o vymazání dalšího je najednou obrazovka plná a vy jste prohráli. A také zády k sobě reklamy kolem řečené nemožné úrovně. Špatný.
Příliš mnoho vyskakovacích oken, ale je to docela zábavné
pěkná grafika...hratelnost je moc rychlá..dal by vyšší hodnocení, kdyby pohyb bloků nebyl tak omezený. někdy dané bloky neumožňují pohyb.
Super 😊
Opravdu se mi tato hra líbí, můj jediný problém je, že je tu příliš mnoho reklam FN. Snažím se dostat do hry a každou přestávku hraješ reklamu. Jsem hotov.
Milujte tuto hru. Milujte také hádanky. Zaměstnej mě na hodiny. Skvělá práce