Post by danstersathuate on Feb 10, 2022 18:58:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
Jautra
Tā bija mana sapņu jautra spēle, bet vakar pēc atjaunināšanas tā nedarbojas pareizi un pati no sevis izslēdzas. Tiklīdz problēma tiks atrisināta, piešķirs 5 zvaigznes.
Run Race 3D İdman xtq
Daudz mīlestības pret šo spēli, pirms es uzzināju, ka pēc tik daudzu līmeņu spēlēšanas tas sāk apstāties spēles laikā dažreiz es zaudēju savu progresu Tik daudz kļūdu. Tas arī nolika manu tālruni
MAN NĪNĒ šo lietotni Es iesaku to nelejupielādēt 2 lielākās problēmas ir 1. Ir daudz reklāmu 2. Šī spēle kļūmē, kad spēlējam bezsaistē, dažreiz nedarbojas.. 😐
Pirmo reizi šī spēle spēlēja labi, un pēc dažām dienām, kad es spēlēju spēli, automātiski pametu spēli, tāpēc es piešķiru tikai 1 zvaigzni. Lūdzu, izveidojiet spēli pareizi
lieliska
loti forša spēle 😍
normāla spēle
ļoti patit
Šī spēle ir ļoti apdullināta, mana vienīgā problēma ir ikreiz, kad es noklikšķinu uz pogas "Nav pievienotu", tad tiek parādīts uznirstošais logs, kurā ir paskaidrots, ka tiek noņemti papildinājumi, kam seko vēl 2 izvēles iespējas "Pirkt un atcelt"... Es pēc tam noklikšķiniet uz 'Pērc' un gaidi.............. NEKAS NOTIEK!! Šī ir pirmā reize, kad man ir radušās tik lielas problēmas, maksājot lietotņu izstrādātājam par lietotnes profesionālajiem vai premium izdevumiem. Vai kādam šī ir problēma? Turklāt es esmu stingri aizvēris un atkārtoti atvēris lietotni, pēc tam mēģināju vēlreiz, bet neveiksmes.
Age of War 2 Παιχνίδια στρατηγικής oboe
Run Race 3D 體育競技 urqe
tas nekas. tikai 3 zvaigznes 🌟. tas nav tas, ko pievieno īsti izskaidro. ja jūs zināt, ko es domāju. es nevēlos ieteikt, bet es nevaru jūs apturēt.
Retos gadījumos, kad tas patiešām darbojas, tā ir lieliska spēle, taču, kā jau teicu, tas ir ļoti reti, dažreiz tas ir labi, taču lielākoties tas ir neticami aizkavējies, es pieskaros ekrānam, lai lēktu, un nekas nenotiek. tas nozīmē, ka esmu vienkārši iestrēdzis, izmisīgi pieskaroties ekrānam un nekas nenotiek, kamēr citi spēlētāji (roti) skrien pa priekšu, un es zaudēju spēli, ir arī neticami kaitinošas vibrācijas, kad jūs nobraucat pa slidkalniņu vai virvi, kas ir ļoti kaitinoši.
Tā ir jautra spēle un diezgan patīkama laika pavadīšana. Es tikai vēlos, lai viņi pievienotu veidu, kā izslēgt vibrācijas, varbūt pievienotu jaunus apvalkus un padarītu to tā, lai jūsu varonis netiktu pilnībā apgriezts, liekot jums zaudēt sacīkstēs.
Tas bija diezgan jautri, tikai katru reizi, kad jūs zaudējat otro reizi, lai pārvarētu līmeni, jums ir vai nu jānoskatās reklāma, vai jāiziet no spēles un jāatver tā vēlreiz. Lūdzu, izveidojiet to tādu, lai mēs varētu izvēlēties atgriezties sākuma ekrānā. Izņemot to, šī spēle ir lieliska!!!
Šī spēle patiesībā ir diezgan jautra un ir ieguvusi dažas jaunas funkcijas, kopš es to pēdējo reizi spēlēju. Tā ir diezgan jautra, un man bija daudz lielisku atmiņu ar savu draugu un es spēlējot šo spēli. Un kopumā tas ir diezgan labs. Es teiktu, ka ir dažas reklāmas, bet es to vienkārši spēlēju bezsaistē, tāpēc nav par ko sūdzēties. Ir labi.
Diezgan laba spēle, jautra, pietiekami izaicinoša, daudz lietu, kam tērēt nopelnīto "naudu". Bet tam nav iestatījuma, lai noņemtu vibrāciju... Kas, veicot noteiktus šķēršļus, ir zvērīgi un pārāk daudz. Vai man telefons ir kluss? joprojām buzzes ir manu mediju līdz galam? Joprojām buzz. Apskatot visu lietotni, tiek atvērta iestatīšanas poga, lai atvērtu konfidencialitātes politiku un atjaunotu pirkumu. Nav īsti iestatījumu. Diezgan neapmierināts ar to.
Tas sniegtu labāku vērtējumu, spēle ir jautra, bet pilnībā daudzām reklāmām
šī spēle ir ļoti jautra, taču dažas lietas ir dārgas
šī spēle ir ļoti jautra. reklāmas ir smieklīgas. Es atklāju, ka ātrāk ir aizvērt spēli un pēc tam atkal atvērt spēli, pēc tam skatīties stulbās reklāmas/reklāmas. Pēc katrām sacensībām jums ir jānoskatās vismaz 30 sekundes ilga reklāma, lai varētu veikt nākamo sacensību. un šīs spēles laikā ir dažas reklāmas, kas ilgst vairāk nekā minūti, un jums ir jānoskatās visa lieta. Šīs reklāmas / reklāmas gandrīz padara šo spēli nespēlēšanas vērtu!
Tā ir lieliska spēle, un varoņi ir tik jauki un perfekti, man patīk šī spēle tik tā tik tā tik tā tā tik tā tik tā tik tā tik tā tik tā tik tā tik tā tik tā tā daudz Tas ir jautri, un tas ir bez maksas. Es mīlu šo ziņu, un 1000000 atkal priecājos par to
SLIKTA DARBA SPĒLES Prezentē REKLĀMAS RACE 3D! Tas ir slikti, jo Nr.1. Uzzināju, ka šī nav vairāku spēlētāju spēle, un tās visas ir robotprogrammatūras. Apraksts ir ļoti maldinošs, jo tajā ir teikts “Sacensties ar citiem”, taču, ja samazina spēli un atgriežas, “spēlētāji” joprojām ir tur. 2., NAV SKAŅAS. 3. kārt, KĀPĒC JUMS PAT IR JĀSKATĀS REKLĀMA, LAI PIEDALĪTU LŪDNI? VAI MĒS VARĒTU VISMAZ SAVĀKT ATSLĒGAS, LAI ATVĒRTU LĀDES? Sliktākā bezmaksas spēle, kas ir tikai naudas saimniecība izstrādātājiem. Tā vietā iegūstiet BMX velosipēdu sacīkstes (kas ir labāks šīs spēles rezultāts) Un BTW, varat ieslēgt lidojuma režīmu bez reklāmām
spēle ir ok laika killer, bet pēc kāda laika tā ir garlaicīga. arī tu pat nespēlē pret īstiem cilvēkiem. Es varu izslēgt savu wifi/datus un man nav jārisina reklāmas, taču es joprojām varu spēlēt spēli pret cilvēkiem bez problēmām, iespējams, tāpēc viņiem ir muļķīgi nosaukumi (tas attiecas uz visām šī izstrādātāja izstrādātajām lietotnēm). Tas ir kā kaut kas tāds, ko es varu atrast flash spēļu vietnē, piemēram, foršā matemātika, kāpēc pat tērēt manas ierīces krātuvi šim nolūkam.
Pirmoreiz startējot, jūs nesaņemat nekādu palīdzību. Es spēlēju šo spēli stundu, un esmu 2 līmenī!!! Lūdzu, ja lejupielādējat šo spēli, esiet piesardzīgs, jo yuo spēli sāks ļoti viegli. 1. līmenis ir pārāk grūts iesācējam. Jūs saņemsiet galvassāpes, kliedzot uz ierīci. Es ceru, ka tas palīdzēs jums izdarīt izvēli.
Jūsu spēle ir jauka, bet, kad esat sasniedzis 70 līmeni un tikai vienā līmenī, es spēlēju 52 līmeni 30 reizes, kad es atjauninu spēli to pašu tikai ne Čens vispirms man patīk spēle, bet tagad man nepatīk šis līmenis tikai tad kā es spēle var patikt 🎮 😔🤨🤔😈👿😈👹😈👻🤡
Pirmkārt, es vēlos teikt, ka šī spēle ir patiešām jautra un izaicinoša, taču ir dažas lietas, ar kurām man ir problēmas. Piemēram, ja jūs zaudējat vai esat pēdējais, nospiežot zaļo pogu, lai pārvarētu līmeni, tas nedarbojas un nedod jums iespēju atkārtoti spēlēt vai iziet no spēles. Arī tad, kad tu spēlē uz kāda no šķēršļiem, tas rada šo garo vibrācijas troksni, kas man ir diezgan kaitinoša. Un, spēlējot bonusa līmeni, jūs gandrīz nesaņemat vajadzīgo monētu daudzumu, jo tas vienmēr iet uz priekšu👉
Šī spēle ir interesanta. Pārsteidzoša spēle, bet pēc katra līmeņa ir reklāma. Es saprotu, ka jums ir vajadzīgas reklāmas, bet, lūdzu, mazāk tās. 3 spēles vienreiz saglabājiet šādu reklāmu, lūdzu. Tikai tas ir nedaudz kairinošs, bet citādi tas ir pārsteidzošs. Paldies. Čau čau.
Šī spēle ir lieliska, tāpēc to ir viegli vienkārši paņemt un spēlēt. Vienīgais, ko es gribu redzēt, ir vairāk cilvēku sacensībās, nevis tikai 3. Es nedomāju, ka ir jābūt kādiem 10, bet 4-8 spēlētāji būtu lieliski. Es arī vēlos, lai jūs varētu izvēlēties līmeni, kurā spēlējat Agenst compter Players, jo daži līmeņi ir tik jautri!
2h
TIK DAUDZ REKLĀMU! Katrai ekrāna pārejai ir 30. gadu reklāma, tā ir briesmīga laika izšķiešana. Gandrīz katrā ekrānā spēles laikā ir arī tik daudz reklāmkarogu. Pati spēlei ir jauka koncepcija, taču izpilde ir kļūdaina un lēna. Jaukas animācijas, bet bez skaņas. Veikals ir nedaudz pārāk dārgs, taču tajā ir dažas interesantas iespējas (pēc tam, kad atkal un atkal esat izturējis šo briesmīgo 30. gadu video reklāmu). Cerams, ka izstrādātājs turpinās strādāt pie tā, tā ir jauka koncepcija (un man patika vairāku spēlētāju ideja).
Kal of dutiy foršāks
Tā ir diezgan laba spēle, interesanta un tai ir daudz līmeņu...bet problēmas un kavēšanās ir jānovērš..tas ir ļoti satraucoši, jo man ļoti patīk šī spēle, bet es nevaru to izbaudīt, jo aizkavēšanās
Jautra spēle, dažkārt patiešām kaitinoša... pat spēlējot uz dažādiem tālruņiem, tā ir ļoti neveiksmīga, un, tā kā ir tikai viena vadība (pieskāriens/dubultskāriens), tā patiešām nomāc to. Mans puisis praktiski pusi noskrēja nepareizo ceļu, un es neko nevarēju darīt. Arī līmenis, kurā jūs nokrītat, izvairoties no lēcējiem, ir jānoņem vai jāpārskata... nav svarīgi, cik tālu esmu, kad es pieskaros, lai no tā izvairītos, tas vienmēr mani palaiž atpakaļ uz augšu.. Pat izlidoja cauri vienai no platformām. ....?